Butikk

Vi har lang erfaring med å levere regnskaps- tjenester til butikker, og det er en type regnskap vi liker godt å jobbe med. Vi tilpasser kontobruken til den enkelte butikk, sånn at det skal bli enkelt for våre kunder å se viktige poster i regnskapet i den månedlige regnskapsrapporteringen.

Les mer…

 

Restaurant/Spisested

Restaurant og kaferegnskap har vi jobbet med i mange år, og trives med det. Vi har lang og god erfaring med kassesystemet Mandarin som vi henter informasjon fra selv, og blant annet importerer filer til regnskapssystemet for å spare tid ved bokføringen av dagsoppgjørene.

Les mer…

 

Tjenesteytende

Vi bistår en rekke forskjellige tjenesteleverandører med regnskapstjenester. Blant annet begravelsesbyrå, transport, håndverksbedrifter, IT og musikere.

Les mer…

 

Helse

Vi har en god del kunder innenfor fysioterapi, osteopati og trening og har også en solid erfaring fra dyrlegeregnskap.

Les mer…

 

Lag og foreninger

Vi har gjennom mange år levert regnskapstjenester til idrettslag, kulturlivet og andre frivillige organisasjoner.

Les mer…

 

Film

Vi jobber med filmbransjen og har ført regnskap for mange spillefilmer og kortfilmer de siste årene. Vi jobber også med selskaper innenfor andre områder av filmbransjen som f. eks distribusjon, filmsenter og forvalting av filmrettigheter. Vi har filmregnskapene integrert i hovedregnskapet så at ekstra sideregnskap til finansiører unngås.

Les mer…